I lördags förvarnade vi er om att det skulle komma ett recept inom kort på den godaste lasagnen vi någonsin ätit, den vi kockade till undertiden vi uppfann goda drinkar, och nu är stunden inne
Däremot tycker jag att det är synd att dränka våra fina svenska ärtor med smör och citron. Från JamieOlivers julprogram med hur man tillagar rester kommer det här läckra receptet
Häll över den i en skål, riv ner lagerbladen och tillsätt resten av ingredienserna i marinaden. Tillsätt köttet och marinaden, sedan de hackade russinen, tomaterna och tomatpurén och häll på precis så mycket vatten att det täcker
Laxen i sin sås. JamieOliver är ett geni. Jamies asiatiska lax i nudelbuljong. Det enda kruxet är att jag faktiskt inte tycker att det är en snabblagad rätt
Häll i quinoan i en kastrull och täck med mycket kokande vatten, som när man kokar pasta. chilin (ta bara bort det gröna), spenat, vårlöken, koriander och topp-bladen på den halva krukan mynta
Här på bloggen kommer produkterna dyka upp lite då och då i matlagningen framöver, samt att en väldigt fintävling kommer att hållas inom snar framtid, så håll ögonen öppna om ni gillar Jamie
Även om det är trevligt att föreställa sig Jamies läspande engelska inlevelsefullt berätta tips och tricks medan han fingrar på precis alla ingredienser
Det kanske kan fungera att sätta dem under kycklingen, men annars kan du ju antingen koka potatis till eller vira inkycklingen i folie och låta den stå tills såsen och potatisen är klar
Fördela ut parmaskinkan på degen, placera äggen ovanpå skinkan i en rad på längden av degen. Koka äggen i 8 minuter och skala dem. Grädda i mitten av ugnen 35 minuter. 1 minut tjock. 30-35 minuter. 6 dl fingervarmt vatten. 10 skivor parmaskinka
Dagens Minestronesoppa är JamieOlivers recept. Vinter och soppsäsongen är här. Minst en soppa i veckan blir det och för tillfället äter vi mest våra favoriter
Då är dagens tips på en kycklingrätt vi lånat från JamieOliver ett strålande recept att lägga på minnet och i stekpannan, där nästan hela matlagningsaktiviteten äger rum
Mustig köttfärssås som får koka riktigt länge med vin. JamieOlivers lasagne. Dagens recept är förvillande likt, fast istället för att hälla vinet i maten dricker vi det till istället
Skär zucchinin i kvartar på längden och skär bort de porösa delarna i mitten. Skär sedan zucchinin på tvären i ungefär lika stora bitar och med ungefär samma form som pastan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.