Då gröten är klar och du dragit denfrån plattan så lägger du i smörklicken och rör ned äggulorna. Jag har en specialare när det gäller Mannagrynsgröt som vi bara älskar här hemma
I ämnet hemkunskap använde jag en ganska nyutkommen lärobok som du ser på bilden ovan. Innan jag var med de båda småflickorna bakade jag några mjuka kakor och fick lite minnesbilder
Och för alla fina ord om bloggen. Sommaren är här, men några kommer jag inte träffa på åtta veckor. Tack snälla alla ni som mailar mig och berättar om recept ni testat och gillar
Du gör den med rå fisk som helst varit fryst först. En smakrik fräsch för- eller mellanrätt. Ceviche tillagas utan värme och blir som kokt bara med citrussaft
Det gick bra ändå, med att gå igenom hemsidan alltså, fast precis som jag misstänkt, klarade vi inte av att koppla upp Macen till Internet, trots att det fanns en hotspot på cafeet där vi satt
Tänkte berätta om dagen i både text och bildform, både för att jag tyckte att det var kul/intressant och vara snäll mot er som inte hade möjligheten att åka besöka mässan (men ni har fortfarande hela morgondagen på er)
Signa upp dig här för att få Baka med Allt om Mat varje månad. Vispa sockret och äggen pösigt. Missa då inte vårt inspirerande nyhetsbrev som helt fokuserar på bakning
Måndagar är långt ifrån allas favoritdag. En lika nyttig som god frukost. Jag brukar blanda ut det med grädde så att det blir riktigt krämigt och gott, smakar precis som vanlig fruktyoghurt
I år kanske det kan vara läge att variera sig lite frånden vanliga glöggen. Om du vill kan du givetvis värma den och servera som vanlig vit glögg, med russin och mandel, men detta recept är avsett att serveras kallt och kryddningen är anpassad därefter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.