Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet runt om i några minuter. Krydda med salt. Strimla paprikan och blanda ner i grytan tillsammans med oliverna
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet runt om i några minuter. Krydda med salt och peppar. Strimla paprikan och blanda ner i grytan tillsammans med oliverna
Lägg i avocadon, blåbär, farinsocker och mjölk i en mixer. Blanda till en slät massa. Tillsätt yoghurt och honung, kör ytterligare en kort stund i mixern
Torsdag till ära och vi rundar av kvällen med en god köttgryta i pepparsås. Jag fullkomligt älskar peppar i alla former, grönpeppar är en favorit men utan svart & vitpeppar hade jag inte kunnat laga många middagar utan att bli rejält frustrerad, det är verkligen livsviktigt med peppar
Funkar jättebra till lite mera rustika sallader med till exempel avacado och rödlök. Jag tycker inte att det gör så mycket om det blir lite klumpar av osten, det är bara gott, annars kan man vispa ned osten med elvisp för att undvika klumpar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.