Putsa och skär filén i bitar och därefter delar du varje bit. Om du inte gillar dragon så kan du med gott samvete plocka bort den och smaksätta såsen med bara lite senap
Fyll med smulad ädelost och vik ihop köttet. Strimla purjolöken och blanda i tillsammans med ingefära. Klicka crème fraichblandningen över köttet och strö över skållad mandel
Servera med hasselbackspotatis och sallad samt extra gelé. 600 g fläskfilé. 12 dl matlagningsgrädde. 1sallad. 1600 g fläskfilé salt och peppar 1 msk smör eller margarin 1 st gul lök 1 st äpple 3 st enbär 2 dl matlagningsgrädde 1 dl vatten 1 dl crème fraîche 1 msk dijonsenap 2 msk viltfond 1. hasselbackspotatis sallad vinbärsgelé Det här behövs till 4 port. 1Skala och hacka löken och låt fräsa med köttet. 1Dela, kärna ur och tärna äpplet och lägg ner i pannan tillsammans med enbär, grädde, vatten, crème fraiche, senap och fond
Lägg laxen i en ugnsform. Blanda färskost ,grädde och äggulan till en sås. Häll såsen över laxen och ställ in i ugnen, 200 C, ca 20 min. 4 laxfiléer. 1 äggula. ca 1½ - 2 dl handskalade räkor på burk (alt skala egna
Sila och häll tillbaka vätskan i grytan, håll låg värme. Blandaalla ingredienser i en kastrull och sjud såsen ca 20 min, red med mjöl och vatten. 500 g fläskfilé. 500 g oxfilé. 500 g fläskfilé 500 g oxfilé Smör till stekning Flingsalt nymald svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.