Fikonkakor 175 g smör. Enkla att göra, fantastiskt goda och alldeles alldeles glutenfria. Fikonmarmeladen går givetvis att byta mot en annan sylt eller marmelad
Jag älskar fikon, och brukar köpa färska ibland när suget sätter in. Goda att äta bara som de är, eller bakade i ugnen men lite mörk choklad och honung på
Fikonkakor 175 g rumsvarmt smör. Glutenfria citronkakor. Foto. Nicklas Tegerström. Det här är en variant av mitt recept på glutenfria syltkakor, som jag gör med hemmagjord lemon curd som fyllning
Det är bara jag som gillar såna här tunga och saftiga julkakor i familjen. Brukar göra en varje år och ge halva till mamma som också älskar dessa godingar
Fikonkakor med choklad och nötter. Fikonkakor med choklad och nötter. Idag hade vi julhelgens mest spännande ögonblick när sjarken som Båtbyggar´n bygger skulle rullas ut ur varvet
Kan rymma mer än snapsJa, vad kan man säga. Fiasko, sammanfattar det ganska väl. Tebax till början, jag är i likhet med många lite väl överkänslig mot prebjörkbarn
Börja med att sortera ut ca 35 fina valnötshalvor till garneringen. Hacka fikon och russin i små bitar och lägg dem i portvinet ett par timmar tills vätskan har sugits upp, rör runt emellanåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.