Toppa varje smörgås med ett färskt fikon i skivor och ett par grovhackade valnötskärnor. Blanda honung med pepparkakskryddor och ringla lite över varje macka
Förslag på riktigt goda och matiga mackor tas tacksamt emot för kommande fredagar. Gott, mättande och lagom mycket jobb när klockan är mycket en fredagskväll och magen kurrar
Färska fikon med gorgonzola och honungFikonHonungGorgonzolaPepparSkiva fikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
Fördela röran på mackornaoch på med resten av osten. Riktigt goda varma mackor. Röran går utmärkt att förbereda och så kan man bara klicka på den på bröden innan de ska in i ugnen
Här kommer ett recept på varma mackor i alla fall. Förutom att jag tappat rösten och FORTFARANDE har ont i halsen (nackdelen med att inte få hög feber) så har platt-TV
Det blev dock inga bilder på våra tjusiga köpe-sallader idag, så jag bjuder istället på en bild från gårdagens middag som bestod av två grillade mini-mackoroch en sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.