Paranötskakor med apelsinchoklad. 70% Mörk choklad med apelsinsmak. 2-3 tsk starkt kaffe eller espresso. 1/2 dl kakao. 2-3 tsk starkt kaffe eller espresso. 1/2 dl kakao
På helgen kan man väl unna sig något gott, här är en kaka jag bakade för någon helg sen. Ibland får jag för mig att jag vill mixtra ihop någon egen kaka, då kollar jag runt lite och tar lite här och lite där, och har man tur så blir det gott
Och så gjorde jag nyttigare kakor också, lchf chokladbollar med Ultra choklad. 1 dl kakao. 1 dl kakao. Bakar inte så mycket längre men ibland behöver jag nåt att bjuda på
Den bästa kaffekokaren är den i södra Sverige allmänt använda glaskolfven eller glaspumpan, som under kokningen upptill tillstänges med en propp eller ett lock
Så här till helgen är det alltid gott med en kaka till kaffet. Mixa med stavmixer till slät smet. Att baka enligt Paleo är inte alltid lätt men allt experimenterande i köket börjar ge resultat och idag bakade jag denna härliga mjuka kanelkakan helt enligt Paleo
Ett säkert kort är att baka cookies och särskilt chocolate chip cookies, helt klart beroendeframkallande och galet goda tillsammans med ett glas riktigt kall mjölk
Har tillsammans med yngste sonen bakat kolakakor idag. Tycker att det är bättre med en omgång kakor än en påse lördagsgodis (fast idag blir det nog båda, finns en hel del godis kvar sedan påskhelgen)Har ni något favoritrecept på kolakakor
Den bästa kaffekokaren är den i södra Sverige allmänt använda glaskolfven eller glaspumpan, som under kokningen upptill tillstänges med en propp eller ett lock
Banan-, choklad- och jordnötsmörskaka toppad med citrontofuost, jordnötsmör och hallon. Imorgon börjar en ny vecka och vi har laddat upp här hemma med att bestämma matschema inför veckan
Både jag och barnen älskar små kakor, så perfekt att ställa fram till fikat och dessa är ju extra snygga med lite grön färg för att förstärka pistage-känslan och kristyren toppad med hackade pistagenötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.