Börja medtomatsalsan så att den får stå och samla ihop smakerna en stund innan det är dags att äta. Vilken fullträff det här blev, jag är så nöjd och glad med hur första veckodagens middag blev
Smaka av med salt och peppar. Nu har bloggandet lyst med sin frånvaro några dagar. Till varmrätt hade vi kommit över en superfin bit lammfilé som vi marinerade ordentligt innan vi helstekte den i ugnen
Tillsätt citron plus rejält med salt och svartpeppar. grill på medelhög värme. Lamm hör påsken till och detta är mitt, eller snarare makens bidrag receptfloran
Tillsätt skivad chorizo och låt den steka med en stund. Skala och finhacka löken. Tomatsalsa. Skala och grovhacka löken och fräs den i en gryta med olja
Lammfilé500 g lammfilé rosmarin salt peppar, grovmalen (blandade sorter) smör, till stekning rapsolja, till stekning. 1Plommon- och rödlökskompott6 plommon, röda 1 rödlök 1 msk mango chutney salt peppar
Blandaalla ingredienser till oljan, smaka av medsaltoch peppar och låt dra i ½ timme. Stekt lammfilé. Gör därefter basilikaoljan, så den hinner stå och dra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.