Jag försöker förmå mig att öppna en bok som inte är tjock i sig, men innehållet är desto tyngre, så istället för det har jag ägnat mig åt att städa, besöka frissan och njuta av solen och denna vackra marsdag
Rabarber i botten och lite skivade jordgubbar vid sidanav CB. Sicken stavning på denna läckerhet. Denna CB med rabarber har M gjort förut så det blev en favorit i repris denna midsommar
lite agavesirap. Blanda med 200 g avrunnen surkål (utan enbär). Surkål är gott att servera som det är till maten, men så kan man piffa till den lite genom att ha i äpple och lök
Skölj av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
Tjälknöl är nog något av det lättaste i matväg, det lagar sig själv i ugnen över natten. Tillbehören kan man avancera efter smak, tid och vad man har hemma
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft av apelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivad vitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.