Roséskumpa i kvällssolenVilken tajming, när vädret bestämde sig för att ge oss tillbaka sommaren begav vi oss till svåger och svägerska med tillhörande utomhuspool, tack för den
Fläskfilé rosé. Garnera med lite rosépeppar. Fläskfilé rosé. ca 500 g fläskfilé2 msk flytande margarin½ tsk salt1 krm svartpeppar1 dl vitt vin1 msk kalvfond1 dl vatten1 msk fransk senap2½ dl matgrädde1 msk rosépepparmaizena Putsa fläskfilén och skiva den i 1½ cm tjocka skivor. 1 msk rosépepparmaizena Putsa fläskfilén och skiva den i 1½ cm tjocka skivor
Brödet kallas "grand blanc" och är perfekt att baka under en dag när man vill ha tid med annat också - i mitt fall hann jag både njuta av det vackra marsvädret, tremilen i Lahtis och förbereda middagen
Garnera med lite rosépeppar. 1 msk rosépeppar. Putsa fläskfilén och skiva den i 1,5 cm tjocka skivor. Stek köttskivorna i flytande margarin 3-4 minuter på vardera sidan
Blanda ner sprit, rosévin och Sprite. Här är en frisk och fräsch variant på rosévin. Instruktioner. Skölj apelsin, citron och nekatarin noga i ljummet vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.