Smält smöret och låt svalna lite. Fin sockerkaka. Låt kakan svalna något innan du stjälper ur den. Som dem flesta vet så finns det flera varianter på sockerkaka
- Smör eller bakplåtspapper till formen. Klä en brödform med bakplåtspapper, eller smörj in med smör. Den här är toppen… Jag var nästan säker att jag hade lagt ut den redan, men hittar inte så tydligen NOT… Fick inspiration från en kompis och har ändrat lite
Men det tar vi igen i dagens inlägg, vi slänger helt enkelt in hela tre recept som tillsammans resulterade i en fantastiskt god middag, väl värdig att serveras vid de finare middagsborden
Lägg bitarna på två bakpappersklädda plåtar. 5 dl fingervarmt vatten. Häll lite mjöl över degen, täck med bakduk och låt sedan jäsa 1-1 1/2 h. Grädda en plåt åt gången i 240 grader i ca 10-12 minuter, tills bröden fått fin färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.