Jag lovade er en valborgsdessert och här kommer den. Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmyslillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbakai den ungefär 100 gånger men intetagitmig för att göra någonting ur den, men på
Carnegie Portern har som sagt gamla anor och när vi letade litepå webben så upptäckte viatt det faktiskttill och med är det äldsta, ännu använda, varumärke vi har här iSverige
Rör om tills osten smält. Lägg ihönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Servera soppan med bröd. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök ivatten 5 min
Vispa ägg och socker riktigtvitt och pösigt. Rör försiktigttill en jämn smet. Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.