Vispa ihop smör och socker, tillsätt sen havregryn, kokosflingor och oboy och blanda ordentligt. Lägg försiktigt över havrebollssmeten på chokladbollssmeten
Kläm fast ett bakplåtspapper i botten på en form med löstagbar botten och häll i smeten i formen. Rör ihop färskost, äggula, socker och vaniljsocker och klicka på smeten
Den är absolut godast attäta till en kopp riktigt starkt kaffe efter maten. Det händer med jämna mellanrum att jag bakar något och när jag smakar det så kan jag knappt fattaatt det är jag som bakat det
Bred på smeten och strö lite strössel ovanpå. 11 st äggvita. 11,5 dl kallt vatten. 11,5 msk gelatinpulver som rörs ut i 0. 5 dl kokhett vatten. 11 msk kakao. 1Skumbollar4,5 dl strösocker 0,75 dl florsocker 1 st äggvita 1,5 dl kallt vatten 1,5 msk gelatinpulver som rörs ut i 0. 5 dl kokhett vatten. Lägg lite av strösslet i botten på en långpanna (20 x 30 cm)
11 msk vispgrädde. 11 msk lättströ eller sötströ. 11 dl jordnötter. 150 g mörk choklad, sockerfriBlanda jordnötssmör, kokosolja, vispgrädde och lättströ eller sötströ i en kastrull och smält ihop på medelvärme. 1Vänd i jordnötterna och klicka upp i små toppar på ett bakplåtspapper. 1Hacka och smält chokladen i mikron eller i ett vattenbad och ringla över topparna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.