Familjens grillmarinad
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl Olivolja
  • 12 dl Rapsolja
  • 12 msk Vinäger
  • 12 msk Soya
  • 11 msk Grillkrydda
  • 13 st VitlöksklyftorRör ihop ingredienserna i en bunke och placera kycklingen eller köttet i marinaden.
  • 1 Om du gjort kyckling behöver den inte ligga i marinaden speciellt länge. Detta eftersom kycklingen är mer porös och tar till sig marinaden bättre vid grilltillfället än köttet.
  • 1 Kyckling: Var noga med att pensla på ny marinad vid varje vändningstillfälle på grillen.
  • 1 Om du istället gjort kött rekommenderas den att ligga i marinaden minst 2h för att få god smak, men gärna längre helst upp emot 6h.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.