Jag gjorde som jag brukar, ost och tomat på korvskivoriugnen, men den här gången gjorde jag en enkel gratängsås och hällde över korven medklassiska smaker till korv som bostongurka, senap och ketchup
Idag så testade jag på en variantmed tacosås och bacon, vilket blev helt ok. Ugnsstekt falukorvfinns det otaligavarianter på och jag brukar göra liteolika när jag gör det, för att varieramiglite
4 port Falukorvi ugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé TillbehörPotatismos Kokta grönsaker Värm ugnentill 225 * Skär korven iskivor, men inte rakt igenom, och lägg den i. - Läs hela inlägget här 4 port Falukorv. 500g falukorv
Raw tomatsåsmedvitlök och basilika. Dela tomaterna ibitar och mixa alla ingredienser utom basilikantillsammansi matberedare, medstavmixer eller i blender tills att såsen är slät
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.