RECEPT: Italienskt tillagad falukorv i ugn tillsammans med fetaost, basilika och tomat
Emma-Lou
Emma-Lou
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 gram falukorv
  • 1 liten gul lök, hälften finhackad, hälftem tunt skivad
  • 2-3 cm lång squash, tunt skivad
  • 1 liten morot, grovriven
  • 150 gram (½ paket) körsbärstomater, hackade med kärnor och saft
  • 75 gram (½ paket) fetaost, smulad
  • 1 vitlöksklyfta, krossad
  • 1 näve färsk basilika, grovhackad eller klippt
  • 1 msk honung
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 1 msk matfett till ugnsformen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.