Tillsammans med lök och kapris, blir den här salladen faktiskt ännu bättre. Potatissallad är en av de potatisrätter jag kan sakna ibland, sen jag gick över till lågkolhydratkost
Medanzucchinikuberna och ägget kokas kan du börja blanda ihop såsen. Den blev över förväntan måste jag säga, och en av mina gäster tyckte till och med att den var godare än vanlig potatissallad - och hon visste inte ens vad LCHF är för något
Ha i den i en stekpanna med smör, salta och peppra. Tärna zucchinin i den storlek du vill ha. Till hade jag tänkt göra coleslaw, men sen ändrade jag mig och gjorde falskpotatissallad istället, utgick ifrån hur jag brukade göra potatissallad på den tiden när man åt potatis
Skala rättikan och skär i ganska så små bitar, lägg i en kastrull med salt och koka ca 45-50 minuter, det tog ett tag att koka den tills man fick lagom konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.