En perfekt juldessert som går att förbereda, är lätt att göra och dessutom fantastiskt god. Vi har nu även huset städat och det doftar jul lite överallt
Hela familjen älskade dennaoch det är helt klart en ny favorit. Den är så fylld med smak ochkycklingen blir så saftig och god när allt får puttra tillsammans i grytan i ugnen
Den här läckra lax- och räktårtan kommer i alla fall att stå på mitt bord, och ni hinner faktiskt göra den ni också, för den är inte ett dugg svår och inte heller särskilt tidskrävande att göra
Bonusrecept på Ugali - majsgröt. I boken görs grytan på sötpotatis, som namnet antyder, men det finns ett tips i receptet om att ersätta sötpotatisen med en blandning av kålrot och morot, vilket jag valt att göra (därav namnet falsk sötpotatis)
En frökex som är heltglutenfrittoch väldigt nyttigt, avnjut detta till kvällsfikat ihop med en stark ost eller varför inte hemkokt päronmarmelad och krypa upp i soffan med en stor kopp te, omge sig av levande ljus och bara njuta
sharethrough-placement"). GA_googleAddAttr("Tag", "helt-bovete"). v=wpcom-no-pv". Jag har upptäckt en ny jättegod favorit, att koka helt bovete och ha i en sallad istället för tex couscous eller bulgur
Jag börjar känna mig överflödig heltenkelt, och ni som känner mig lite mer vet ju redan att den där "kuratorsgenen" som vill vara till hjälp och nytta och få alla runtomkring mig att må bra både till kropp och själ är djupt rotad i mig
Glutenfria scones. Vispa ägg, vinäger, senap, salt och peppar. Om man vill kan man förstås använda kallpressad rapsolja istället för olivolja, är själv inte så förtjust i smaken av den kallpressade rapsoljan
½ dl hampaolja - kan bytas mot rapsolja, mandelolja, pumpakärnolja eller kokosolja. Under den här fliken hittar du massor med goda och nyttiga glutenfria bröd, och här hittar du lite tips för glutenfri bakning
) gräddad paj så är detta enhelt vanlig ost- och skinkpaj. Häll äggstanningen över skinkan ochosten. Även om ni ser en extremt ojämnt (jag är inte kompis med varmluftsugnen ännu
De innehåller mycket vitaminer och mineraler (bland annat A, B, C ochE-vitamin samt mineralerna järn, magnesium, kalium mm) och är alltså både goda nyttiga och man äter hela skottet som det är, ger en fin krispighet till den "falska äggröran" i receptet nedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.