Igår var en sådan där dag när jag var galet sugen på bröd men eftersom jag inte hade så mycket kolhydrater kvar att äta på kvällen (jag åt större delen före ochefter träning) så blev det till att bli lite kreativ
Blomkål är bara så himmla gott – och kan användas till allt möjligt. Själv tycker jag om att använda den t ex som ersättning för ris och dylikt (kolla mina tidigare recept på blomkålsris nedan)
Sockerplantor är lättodlade, det går bra att plocka och torka bladen vartefter för att använda pulveriserade till vad man nu önskar (har ju testat själv)
Det blir en ganska liten portion som kan se lite ynklig ut i skålen men eftersom det är både protein och nyttigt fett i så mättar den mer än vad man kan tro
Väl hemma efter behandlingen gjorde jag i ordning en liten "förrätt" till mig och David innan vi tog en långpromenad med hundarna (vi skulle äta middag efter promenaden)
Mitt craving efter rödbetor kan bero på att den innehåller en hel rad bra ämnen för kroppen. För något år sedan frossade jag en tid i tomater och nu är jag tokgalen i rödbetor
riven pepparrot efter smak. Jag är fortfarande sjuk och det är så trist att inte kunna träna. För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i och med att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
Julen närmar sig med stormsteg och det känns faktiskt ganska mysigt. ) Julborden är bokade och det blir två stycken för mig i år, ett traditionellt och ett med asiatiskt tema
Den här kallmarinerade fläskfilén är bra för man kan förbereda den dagen före, det tar inte mycket tid och har man tur så kan man spara den till dagen efter, för den är minst lika god när man kommit hem efter allt midsommarfirande
Efter lite jobb framför datorn åkte jag och David till gymmet och jag körde rumpa/baksida lår. Efter träningen åkte jag in mot centralen för att möta upp en kompis som jag inte sett på hur länge som helst
Låt svalna och förvara i kylen. Servera med hallon och ev kokosgrädde. 1 dl kokosolja1 dl kakaosmör2-5 msk stevia200 g viviani choklad 92%2 msk kakaoSmält smör, choklad och olja över vattenbad och blanda i resten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.