Vissa helgen önskar man aldrig ska ta slut, denna var precis en sådan. Igår söndag åkte jag och mamma söderut för att besöka Tomatens Hus där vi åt den där ljuvliga tomatpajen och på väg tillbaka mot Halmstad gjorde vi ett stopp på café Utsikten där vi drack kaffe, åt kaka och njöt av utsikten
Inlägget Pepparkaksbollar gjorda på 3 ingredienser dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Nu har jag testat att smaksatta mina populära kokossnöbollar med pepparkakskrydda också
Ofta när man gör egen glass får man en massa äggvitor över. Då kan man passa på att göra denna thai-inspirerade kokosglass med smak av både lime och citrongräs
Idag bakade jag årets första lussebullar. Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Till dessert fick det bli en pannacotta gjord på kokosgrädde. Pannacotta gjord på kokosgädde. En regnig dag på semestern så ägnade jag större delen av dagen till att göra sushi
Om en stund ska jag åka ner på byn och handla lite mat inför helgen. Äntligen fredag. Det har varit en tuff jobbvecka för min del, därav bristen på aktivitet här inne
När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj på resterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
Sedan gjorde hon egen glass. s Första tipset fick jag från Viktoria som tyckte jag skulle catera. 8 portionerLager 16 st stora skivor formbröd100 gr bredbar pastej1,5 dl lätt creme fraiche0
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.