Den här rätten är en traditionell kurdisk maträtt som jag gjort min egna lilla twist på. Man kan i princip använda vilka grönsaker man än föredrar, eller slänga i vad man än har i kylen
De första dagarna mådde jag dåligt. Men på hösten sedan blev jag gravid med Lillebror och då skrek min kropp efter pasta och bröd, men nu försöker jag sakta hitta tillbaka utan någon detox
Tyckte den passar bra nu för att fira min resa till Barcelona med Rose-Marie. Den här drinken får extra äppelsmak av äppeljuice och lyxas till det med lite Prosecco (som jag älskar)
lite salt och peppar och denenklastevariantenaven hollandaise är färdig, därefter klipper du i så mycket gräslök du själv anser dig det vara värt, själv tycker jag att man kan aldrig överdriva med att lägga i gräslöken, ta i ordentligt är min uppfordring
Men jag intalar mig att vinet inte kommer vara det minsta gott och säkert inte maten heller. I såsen åkte ett gäng av våra fina cocktailtomater ned och till biffarna åt vi sallad, avokado och marinerade kronärtskockshjärtan
Jag valde att göra en kall buffé med medelhavsmat, minfavorit. Lägg ned den varma kycklingen, ställ svalt och låt marinera minsten timme men gärna över natten
Dela degen i två delar och börja med att göra den vita schack-delengenom att baka in vaniljsockret. Blanda ner mjölet och sockret i smöret, lite i taget, med en slev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.