Halvera tomaterna och salta dem på snittytan. Skär tomaterna i bitar och lägg på ett fat. Placera tomaterna på en oljad ugnsplåt med snittytan ner och baka dem i ugnen på 70 grader i 1 timme
Jag har alltid tröttnat på frukosten jag äter och efter nån dag slutar det alltid med att jag äter en smörgås och kanske dricker en kopp te, men nu har jag hittat nåt som gör att jag längtar till frukosten redan kvällen innan
Churros på stranden i Santa Cruz. Friterade stänger rullade i kanel/socker. Jag var i LA när jag var 13 år och åt massor av dessa, som jag mindes var de delikata
Låt den dra lite och ha sedan i övriga ingredienser och blanda försiktigt. Jag kom på för sent att jag kunnat tagit med en separat liten burk till bara mig att toppa salladen med
Garnera på valfritt sätt. Blanda alla ingredienser i en shaker och fyll den med is. Skaka tills drinken blivit kall och sila upp i ett isfyllt glas (förslagsvis ett Hurricane-glas)
Med en Sous Vide-stav låter du köttet bli tillagat i vatten på den temperatur du vill uppnå. Här tillagas en bit bogstek och en fransyska av vildsvin i zippåsar, fästa på kastrullkanten med klädnypor
Om du tröttnat på all stabbig påskamat så kanske det här kan vara något. Man kan ju säga att den passar väldigt bra för studenter, stressade stackars människor och de som tänker på figuren
Resten av veckan kommer vi alltså att bjuda på julmat här i det Mårtenssonska köket och vi kan redan nu avslöja att det i morgon även simmar in en sillinläggning, en variant av det lite hetare slaget
Skrapa bort fjällen på fisken och skölj den noga. Sätt ugnen på 275º. Skär sneda skåror i sidorna. Pressa vitlöksklyftorna och blanda med de övriga kryddorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.