Eller, egentligen bestämde jag mig för detta redan igår, så jag satte igång att koka äppelmos klockan elva på kvällen - men ni vet ju vid detta laget, att jag är rätt hängiven min frulle
Jag har försökt röra på mig så mycket jag hinner utan att ”träna på gym” och igår red jag igen för första gången på länge, tillsammans med Camilla på Western Our Way och Douglas mamma Ulrika, och det har jag saknat jättemycket kände jag, så nu får jag försöka rida oftare
Lagade potatismos i torsdags, som det blev rester av så jag gjorde potatismuffins till lövbiffen i fredags, och jag känner mig rätt sugen på grekisk potatisgratäng, så det ska det bli någon dag
Strömmingen steks guldgul i en blandning av smör och olja och läggs därefter på en bädd av spenat. Bryn smör och olja i en stekpanna och stek sedan fisken gyllenbrun på båda sidor på svag värme
Kanske har du stött på denna rätt under namnet "Imam bayildi", vilket lär betyda "Imamen svimmade". Dela auberginerna på längden och stek dem med snittytan nedåt i hälften av oljan tills de känns mjuka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.