Den långa bearbetningen kommer stabilisera degen och göra den mindre kladdig. Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Var försiktigt så att det inte kommer ner vatten i karamellsmeten. Så fort karamellmassan är tillräckligt sval för att hålla i händerna ska den ”dras” så att den ljusnar i färgen och snurras så att den får en fin form
Vi hade grillade kycklingdelar när vi åt såsenförsta gången, men sedan dess har vi haft den till både lax, räkor och grillat lamm och den har passat precis lika bra där
Kommer vara mätt tills imorgon. Så jäkla gott. Jag är inte så förtjust i potatisgratäng med vispgrädde, så jag ville prova att bara använda crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.