Vår färskpotatis fortsätter att leverera och jag fortsätter att producera potatisrätter. Denna gång bjuder jag på ett recept på en smakrikpotatisgratäng
Har ni testat ölburksburgare än. Vi såg dom flera gånger redan förra sommaren, både hos bloggare, itidningar och på tvn och blev sugna på att prova, men så försvann sommaren i en hast och ingengrillning hann ske av dessa spännande burgare
Tyvärr var jag inte så vaken med kameran, så det var bara fetaostsåsen som blev förevigad. Äntligen kommer solen och sommarvärmen och vi svenskar grillar så mycket vi bara kan
) Både mat och dukningförevigades och dyker upp här i köket inom kort. Att Håkan hade Mårtenssons korvfabrikigångigår är ingenhemlighet, det kunde ses både här och där
Dom som hängt i vår kök ett tag har förmodligeninte lyckats undgå att vigillar mat kryddad med indiska smaker (vigillar det väldigt mycket) och kanske vet man också att en av våra favoriter när det gäller vegetariskt och snabblagat, är den indiskalinsgrytan Daal
*I annonssamarbete med Anamma Sverige*. Hoppas allt är fint med er. Hösten är i full rulle och det är inte långt nu innan julen börjar göra sigpåmindigen
Det svåraste med att sätta ihop en middagsmeny är att komma på vilken förrätt man ska bjuda på. Vid gårdagens middag utsattes våra gäster för ett försiktigt och lagom experimentellt försök till en enkel och snabblagad entré
väntar alldeles runt hörnet, så vad sägs om en ljuvligt rosa sorbet att bjuda dina nära och kära på som dessert, om det är vän, partner, förälder eller någon annan idin närhet du vill överraska lite extra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.