Men gott blev det ändå så jag kämpade på, och tänkte på dessa degmeditationer jag hade läst om. Jag fyllde på med resten, plussade på med lite mera fiberhusk och kokosmjöl för att trolla bort mjölken, och slängde in i ugnen som vanligt, och klart det blev ett alldeles utsökt bröd
Knaprig paprika, fräsch purjolök och söt majs blandades med kokt pasta och grillad kyckling. Fajitakryddan rördes ihop med lätt crème fraiche, majonnäs och sweet chilisås
Börja med att blanda den vispade grädden och majonnäs. Ställ undan en av skålarna gräddblandningen i kylen (med plastfolie över eller i en burk med lock) och börja sedan med skinkröran
Så här blev den, min allra första Pannacotta med tre smaker och tre lager. Det är inte svårare att göra en Pannacotta med tre lager än med ett, det tar lite längre tid att få den färdig bara
Ringla med en gaffel ett mönster på marängen. Tårtan kan med fördel göras helt färdig dagen innan. Det är gott att smaksätta krämen med lite Kahlualikör eller snabbkaffepulver
Läste ett tips i nån tidning om i vilka steg man tillsätter ingredienserna och kanske var det de som gjorde det eller så var det en blandning av alltihop med kryddorna jag använde också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.