Så, nu får Olivers ettårsdag vara färdigfirad. I dag har Olivers släkt på Johans sida har varit här. Det är ju så när man bor litet, man får dela upp kalasandet
Bakade denna tårta tillmin underbara mamma som fyllde år igår. Den blev riktigt god. Jag bakade vanliga ljusa bottnar och fyllde med en daimfluff och hallonmousse, spacklade och spritsade rosor med en vitchokladfrosting
Men den där strålande och bästa ever idén den visadesiginte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Dom här två rätterna går dessutom väldigt bra att förbereda dagen innanvilket jag gjorde. Igår hade vi kalas här hemma och såklart så skulle det lagas mat
Dela botten itvå delar och fyll med en tredjedel av vispen och hälften av bären och frukten. Vispamargarinet och sockret tills det är vitt och poröst med elvisp
Och tänk att de giftersig utmärkt tillsammans. Lena blev av med sin fasa för gelatinblad när hon gjorde denna dessert, men jag har förenklat receptet ytterligare
Tre tårtbottnar bakade jag, tvåi sopkorgen och en hamnade tillsisti tårtan. Självklart ville jag göra tårtan själv även om jag knappt bakat tårta innan
ugnsrostade färskpotatis med grönsaker. är gott med ljumna grönsaker till sommarens grillmiddagar. Jag brukar skölja dom och dela dom i halvor och lägga på en plåt skiva över gul lök i båtar
Vispaihop det smälta smöret med äggvitor, strösocker och vaniljsocker poröst. Vispa ner kvargen. I en separat skål – rör ihop vetemjöl, bakpulver och blåbärspulver
Monika och Kjell levererade två nya recept på kalla såser till det grillade köttet och eftersom de var så ini bänken goda så var vi ju tvungna att be om recepten och skicka dom vidaretill er
Tvåprinskorvar provstekes i franskt smör. Prinskorv, smaksatt med äppelglögg och rosmarin. En tredjedel av köttet blandades med isvatten och äppelglögg och kryddades med rosmarin, vitpeppar, salt samt litenitrit
Bakad potatis med olika röror är en lättlagad maträtt som inte kräver mycket av kocken. Jag använder aldrig stora så kallade bakpotatisar utan helt vanligalite större potatisar, denna gång King Edward
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.