Ett knäckigt havretäcke med kolasmak över rabarber ochjordgubbar förklarar hur pajen smakar bäst. Hittade det här receptet i en gammal buffétidning från Ica och det lät ju supergott så det fick bli att bjuda på det till efterrätt igår då vi varit med Joels familj+respektive och ätit middag
Ljus sockerkakaHemgjord rabarbersyltEnkel vaniljkrämTäckt med färska jordgubbaroch gelé gjord på gelésockerKragen marsipan, under den ett tunt lager mjuk smörkräm
Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Men testade den här förra helgen ochmedjordgubbar så kan jag bara säga wow. Det är något med digestive, dulce de leche och banan som jag tycker blir alldeles för mycket och sötsliskigt
Toppa medjordgubbaroch resten av daimkrosset. Lägg burken med kondenserad mjölk (oöppnad) i en kastrull och häll på vatten så det täcker burken och lite till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.