Blanda ihop smör, kokos, florsocker, vaniljsocker och grädde. Ställ smeten i kylen i en stund. Rulla smeten till fingertjocka längder och lägg dem på en skärbräda
Igår gjorde jag en massa härliga bountybitar. Jag tog originalereceptet som ger cirka 10 bountybitar, och tredubblade det helt enkelt. Bountybitar - 30 stycken. ca 3 ½ -4 dl riven kokos. Lägg smör, fibersirap och grädde i en kastrull och sjud tills smeten tjocknar något (ca 10-15 minuter). Bountybitar - 30 stycken. ca 3 ½ -4 dl riven kokos
Nu kommer Ida och vill att jag ska skriva att hon och pappa har myst i tv-soffan. Bounty-cupcakes1 dl kokosflingor75 g mörk choklad 2 st ägg1. Grädda dem i mitten av ugnen i 175 grader cirka 12-13 minuter. 12-13 minuter
Smält därefter valfri choklad och doppa bountybitarna och låt stelna på bakplåtspapper. 1. Starta ugnen på 175°c, när den kommit upp i grader så rostas den rivna kokosen till en jämn, lätt gyllenbrun färg
Bountybitar. Doppa din fina bountybitar i chokalden och låt dem stå kallt. 43 ♥ 2016-03-16. ½-1 msk honung. Låt blandningen vila lite i 5-10 minuter. ½-1 msk honung
För att göra kokosfyllningen krämig och sammanhållande använder jag Sukrin fiber sirup clear - ett hälsosamt substitut till vanlig sirap som är utan tillsatt socker
Jag har ju hittills på ett år lanserat hela sju nummer av mina e-Magasin (Baka Sockerfritt byMarja e-Magasin), och håller nu på med mitt åttonde nummer
Jag har exempelvis fyllt år och bjudit kollegorna på galet goda bountybitar. Jag som är en Harry Potter-älskare har verkligen sett fram emot att se denna, och tyckte att den var riktigt bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.