Blanda ihop smör, kokos, florsocker, vaniljsocker och grädde. Ställ smeten i kylen i en stund. Rulla smeten till fingertjocka längder och lägg dem på en skärbräda
Igår gjorde jag en massa härliga bountybitar. Jag tog originalereceptet som ger cirka 10 bountybitar, och tredubblade det helt enkelt. Bountybitar - 30 stycken. Bountybitar - 30 stycken
Förvara bountybitarna kallt. En nyttigare variant av Bounty, kan det vara något. Själv gillar jag inte det godiset alls, det är för mycket kokosflingor för min smak
Smält därefter valfri choklad och doppa bountybitarna och låt stelna på bakplåtspapper. 1. Starta ugnen på 175°c, när den kommit upp i grader så rostas den rivna kokosen till en jämn, lätt gyllenbrun färg
Ett av mina favoritgodis som jag har bjudit på under mängder av fikatillfällen och bakat till massa födelsedagar (som söta små presenter) är mina så kallade Bountybitar (kokosgodis)
Bountybitar/bollar, ca 100 små. Igår var min vän Anastasia och jag anlitade att bjuda besökarna på Giraffens Köpcentrum på lite julstämning i form av en rad olika julgotter, bakverk och dryck med julens doft och smaker
Jag har ju hittills på ett år lanserat hela sju nummer av mina e-Magasin (Baka Sockerfritt byMarja e-Magasin), och håller nu på med mitt åttonde nummer
Jag har exempelvis fyllt år och bjudit kollegorna på galet goda bountybitar. Det har varit en härlig vecka, även om det både har varit mycket att göra i kombination med lite vabb (plus att det verkar vara struligt med försäkringskassan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.