Mitt första bidrag till dessertbordet blir råa bounty bars. Raw bounty bars. Eftersom jag vill känna att maten ger mig lite mer än en mätt mage kommer jag bidra med fräscha sallader och lite nyttigare julgodis till julen
Ikväll blir det hamburgare till middag, och jag tänkte testa tjockkockens ostplättar till hamburgerbröd, eftersom det är väldigt populärt, och hon själv älskar dem
Blanda keso och creme fraishe. Tillsätt lök och persilja, smaka av med salt, peppar och pepparrot – jag gillar ganska mycket pepparotsmak, blir en härlig sting
Bounty de luxe Ingredienser 1 burk karamelliserad mjölk 1 påse (200 gram) kokos 2 msk florsocker 1 stor nypa flingsalt 300-400 gram choklad Valfri topping (jag valde crunchy från dr Oetker, funkar även toppen med kokos eller strössel) Gör såhär 1
Detta kan vara bland det godaste jag bakat, my god. Så gott gott gott gott. Ta fram matberedaren och lägg i 12 st färska dadlar, 200 gram kokosflingor, 1 dl kokosmjölk (den tjocka delen i burken), 1 tsk vaniljpulver, lite havssalt och 1 paket saffran
Så många nya recept jag testat, så lite tid att sätta mig vid datorn och få in dem här. Vår lilla 2-månader gamla tjej är en riktig liten solstråle, men jag förstår inte vart vissa dagar tar vägen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.