Idag har vifirat sonen på hans tjugoandra födelsedag. När han var liten brukade vi knö ihop oss i hans säng och äta frukost innan det var dags för paketöppning
Att fylla år är något som jag alltid har älskat. Inte så mycket för att jag vår vara i centrum utan mer för att en bliromgiven av så mycket kärlek och människor
Grattistillmigi efterskott. Jag hann knappt reflektera över att jag fyllde år eftersom sommaren har passerat utan att ens bli sommar och jag ändå jobbar hela veckan
Dagens lunchtipsblir en krämigbroccolisoppa som varit med här på bloggen för några år sen. Just nu har jag fullt upp med packninginför lördagens resa till Kreta, åker hemifråni morgon
På Green SushiiKöpenhamn kan man få riktigt bra och annorlunda vegansk sushi. Det var väldigt gott och annorlunda med den friteradesparrisen, det har jag aldrig fått isushitidigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.