Födelsedagsfirande!
Pinglans Mat
Pinglans Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fylld lax med parmakrisp
  • 700 g benfri laxfilé med skinn (av mittben)
  • 70 g parmaskinka
  • 1/2 burk örtmarinerade kronärtskockor (ca 150 g)
  • 4 soltorkade tomater i olja
  • 1 dl grovriven västerbottensost
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 påse blandad sallad (125 g)
  • 1 ask körsbärstomater (250 g)
  • smör eller olja till stekning
  • salt och peppar
  • Ljummen dinkel- och rotfruktssallad
  • Portioner: 4
  • Rotfruktssallad
  • 200 g kålrot
  • 2 stora morötter
  • 3 rödbetor 2 palsternackor 2 rödlökar 3 msk olivolja
  • 2 1/2 tsk flingsalt
  • 2 krm svartpeppar
  • 3 dl hel dinkel
  • 2 msk russin (gärna sultan) eller torkade aprikoser (2 msk russin motsvarar 4 st strimlade, torkade aprikoser)
  • 2 msk repad hackad timjan
  • salt och peppar
  • 150 g fetaost
  • ev 1 kruka färsk mynta till garnering
  • Gremolata
  • 2 vitlöksklyftor finrivet skal av 1 citron 1/2 dl hackad bladpersilja
  • 1/2 dl olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.