Det är sällan jag bakar kakor men när Månadens Sötsak blev just småkakor kunde jag inte hålla mig. Jag testade att baka några spröda godachokladigakakoroch jag blev himla nöjd
Godmorgon. Har ni sovitgott. det är en spröd liten kaka med kanel ochsocker på och den bara smälter i munnen när man äter den =) Den här gången när jag bakade de här kakorna blev degen verkligen perfekt, lättarbetad och smidig så det blev väldigt fina kakor den här gången också "Rasande eleganta" som Birgitta Rasmusson skulle ha sagt =)
Finns massor av recept jag vill prova i den. Denna gång blev det småkakor i formar. Jag hade inte de riktigt små formarsom det skulle vara, men det funkade ändå
De här banankakorna blir ett härligt ochlättgjort bak för hela familjen. De innehåller inga mejeriprodukter, då de är bakade med kokosolja istället för smör
Detta är en lättbakade mördegskakor då jag har använt mig av Choklad Chunks från Odense. Det är en produkt med små bitar av chokladsom är anpassade till bakning och man slipper själv hacka chokladen
Allt i sin ordning alltså för det är så det ser ut för det mesta på mina födelsedagar. På morgonen hade vi förhoppningenom att kunna sitta ute och fika men så började det blåsa rejält och titt som tätt kom rejäla regnskurar
Botten. Smält smör och låt svalna. Rör i sockretoch sirapen. Koka upp grädden, låt chokladen smälta i. Tillsätt sirap, strö- ochvaniljsockeroch låt småkoka
Kryddburkens toscagömmor. småkakor. ett recept om dagen. då han bänkar sig framför Discovery Channel för att se allt som heter stort, bigt, maskiner, diggers, kraftfullt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.