Låt svalna, och ringla sedan smält blockchoklad över. 125 g smör, rumsvarmt1 1/2 dl strösockerrivet skal av 1 citron1/2 dl kokosmjöl1 ägg3 dl potatismjöl ca 50 g blockchoklad Vispa smör och socker, rör i övriga ingredienser. 3 dl potatismjöl ca 50 g blockchoklad Vispa smör och socker, rör i övriga ingredienser
Gör själv eller köp marsanpulver och blanda med mjölk. Häll grädde, äggulor, socker, potatismjöl i en tjockbottnad kastrull, rör om och blanda i vaniljpulvret eller dela vaniljstången på längden och skrapa ner fröna i kastrullen samt lägg i vaniljstången
De här chokladkakorna är för smarriga med en smak av skumtomtar. Lägg på plåt med bakplåtspapper. Tryck med en gaffel på bollarna så att det bildas ett mönster
Med risk att låta som en gammal tant så älskar jag ju småkakor hi hi. Småkakor. Pensla kakorna med uppvispat ägg och strö över hackad mandel och pärlsocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.