5 minuter
kvar tills pastan kokat färdigt, några snurr tar ett par sekunder och blir som ett spännande avslappningsmoment innan det är dags att fortsätta med verkligheten av middag, läxläsning och ja, ni vet. Tips på vad man kan spela, hur man spelar och var man hittar pålitliga nätcasinon finns bland annat här: https://www.svennecasinos.com/natcasino
Bröllopstårtor har jag ju gjort ett antal och det är rackarns kul det med och det känns alltid så himla fint när mina bakverk får vara en liten del av en väldigt stor dag , men att få göra ett dessertbord är något alldeles speciellt
Bröllopstårtor har jag ju gjort ett antal och det är rackarns kul det med och det känns alltid så himla fint när mina bakverk får vara en liten del av en väldigt stor dag , men att få göra ett dessertbord är något alldeles speciellt
men körde på säkra kort, grillat och potatisgratäng (en rätt som jag aldrig misslyckats med trots att det är lite si och så med mina talanger i köket, ibland går det helt åt skogen och vi får snabbt åka iväg och köpa något färdigt någonstans
Brietårtan täcks med socker och vatten som fått koka ihop till en karamell. Inte för att jag får i mig några mängder av glögg (magen säger nej tack av någon anledning) men att sippa lite på den varma drycken med lite russin och mandlar är helt ok
Boken finns bara att få tag på begagnad. De utförliga matlagningsinstruktionerna kompletteras med bilder där läsaren kan se de olika stegen i tillredningen (se bild)
-D Dessutom ska ni få receptet på den suveränt goda skagentårtan jag gjorde i påskas. Nu börjar det ju dra ihop sig till midsommar och jag njuter till fullo av den tid som är just nu
Vrid varje strimla till skruvar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Dela degen i 2 delar och kavla eller tryck ut 1 del i taget på ett lätt mjölat bakbord till en rektangel ca 30×15 cm. Grädda dem mitt i ugnen cirka 10 minuter tills de fått fin färg
Ni skall få receptet på dem i ett annat inlägg. Ett tips är att köpa adventsstjärnor och annat juligt efter jul, då brukar de kosta ungefär hälften så mycket, och så är man redo och har allt hemma inför nästa jul
Bryn sparrisen i det heta smöret tills sparrisen börjar få färg och mjuknar något. Under tiden så gör du iordning musslor (går bra med frysta färdiga) som du kokar om i olja, lök och vitt vin och lite vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.