Färskpotatispuck med löjrom
Lolos Matblogg
Lolos Matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer
  • 300 gr färsk potatis
  • 3 msk smör
  • 2 msk hackad dill
  • 3 msk hackad gräslök
  • 1 tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 150 gr löjrom
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 finhackad rödlök
  • 1 citron
  • Koka potatisen, krossa den sedan grovt med en gaffel. Rör ner smör, dill, gräslök och smaka av med salt och peppar.
  • Forma potatisen till puckar med utstickare eller pepparkaksmått.
  • Lägg på löjrommen på toppen.
  • Servera med en klick crème fraiche, citronskiva, sallad och hackad rödlök.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.