Andra advent firar vi med tända ljus, lite varm glögg och en riktigt god cheesecake. Låt sedan cheesecaken stå i kylen i några timmar, gärna över natten, så att fyllnigen stelnar helt
Cheesecake på browniebotten med smak av jul, blir ca 10-15 bitar. Botten. 115 g margarin eller smör. 125 g mörk choklad (Guido Castagnas 76% är ljuvlig
Det här har snabbt blivit en ny favorit här hemma. En god krämig och lagom söt dessert. Börja med att lägga 300g osaltade cashewnötter i kallt vatten och låt stå i minst två timmar
dra kastrullen från plattan Krama vattnet ur gelatinbladen och vispa ner gelatinet i crème fraiche-blandningen Blanda därefter ner cream cheesen och ansjovisen Häll ner och fördela röran i springformen Kyl ner och låt stå över natten
Servera gärna med lite grädde och en plommon- eller fikonkompott till. 1Fikon- eller plommonchutney. 1Förgrädda skalet I ca 8-10 min och sänk sedan temperaturen till 150°c. Grädda i ca 30-35 min. 1Garnera cheesecaken med fikonklyftor
Självaste cheesecaken. 100 g riven mjölkchoklad Självaste cheesecaken. Hej. Medina här. Den här kakan gjordes igår och jag smakade lite igår och bestämde mig för att det skulle vara bäst för kakan att sova över i frysen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.