Koka upp ättika, strösocker, vatten, vitpeppar, lagerblad och stjärnanis. 4 hela stjärnanis. Sjud i cirka 5 minuter och tillsätt hjortronen på slutet, låt svalna helt
Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster) Inkokta äpplen med Vanilj, Kanel, Kardemumma & Stjärnanis
Blåbärsglögg med kanel, kardemumma och stjärnanis bjöd ICA på under sin julfrukost i september. Den var så världsgod att jag bara måste dela med mig till er inför adventstider
Tobias hade spanat ut ett recept på fänkålssill som jag tyckte lät supergott. Skär sillen i mindre bitar och varva med grönsakerna i en väl rengjord glasburk med lock
Torsk- och hummersoppa med smak av stjärnanisDu behöver. Fräs purjolöken i lite olja, slå på grädden och hummerfonden, låt sjuda ihop och smaka av med salt och vitpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.