Jag är bara tvungen att dela medmig att detta receptet igen för det är så himla gott. Jag har sagt det tidigare men ska ni laga en endaste curryrätt tilli ert liv så är det lätt den här ni ska laga
Så med denna maträtt tar vi nu ett nytt tag om serien ”Äckligmat lagad god”. Borde troligtvis ha lossat kanterna försiktigtmedettsnitt längs med hela aladåben
Låt sedan fyllningenliggaiett durkslag över en bunke (spara vätskan och gör en god brunsås om du vill) medan du gör pirogerna, för att vara säker på att inte få för mycket vätska ipirogerna
Pappa bjöd på sin underbart godamat, förrätt, varmrätt & efterrätt, tack så mycket. Igår var vi på middag hos finafamiljen♥ grillning & några glas vini solen
Förresten, kryddstark mat sätter i gång fettförbränningen så var inte rädd med kryddorna. Blev en hel del shopping, godmat, träffade vänner och ett afternoon tea besök på The Ritz
Nu är det ju dagen före julafton och därför blir det intejulmati bloggen idag utan litebilder från vårt besök på Stockholm Tapas på kungsholmen i veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.