Och det är ju ett så fantastiskt gott tillbehör. Har ni något måste-tillbehör. När man äter på olika restauranger som serverar grillat får man ofta coleslaw vidsidan om
Svåra recept som måste läsas noga, kanske provlagas innanmiddagsbjudningen är spännande men, ett enkelt recept med bara ett par få ingredienser kan vara lika lockande
Vitlökssmör är ettmåste och då blandar jag bara smör, vitlök och persillade. Tänk på att risottonmåste koka lugnt och regelbundet och att man måste röra runt ofta, så den inte bränner fast i botten
Med jämna mellanrum villa jag ha en god rostbiff, ytterfilé, fransyska eller innerfilé. Det spelar inte så stor vilken del köttet kommer ifrån för jag tillagar det på samma sätt
När man har kräftskiva så tycker jag att västerbottenpajen nästan är likaviktig som kräftorna. Antingen har vihungriga vänner, eller så var pajen grymt god
Skala och hacka löken imindrebitar. Blanda ihopSen så varvar du, börja med ostsås, köttfärs, riven ost,lasangeplattor, köttfärs, riven ost, ostsås, lasangeplattor och avsluta med ett lager lasangeplattor lite ostsås på det och riven ost
Lägg en litenklick med sylt på tallriken och ställ tillbaka den sedan i kylskåpet i några minuter. - Diska och skölj noga en mellanstor burk eller två små burkar, och häll ihett vatten
Rör om och låt stå övertäckt i rumstemperatur ett dygn. Nu börjar alla mina fläderträd och buskar att slå ut - doften är förförisk och här ska göras både saft och "champagne"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.