Sett många olika recept på godiset "remmar" man lätt gör som rawfood. ( Jag har även sett att vissa använder dadlar som sötning vilket jag inte har testat
What better way to indulge in a delicious rawfood cake full of healthy ingredients. För ett mer chruncy botten mixar du en kortare stund och för ett jämnare botten mixar du något längre
Kula upp i vackra glass och garnera med hackade hasselnötter och bananchips. Försvinnande gott för alla, nyttigt samtidigt som du utan problem serverar en dessert till den som inte tål varken mjölk, gluten, laktos eller ägg
Rawfood bollar. 90 gram torkad mango. 1 dl kokoschips10 st. torkade aprikoser3 msk juice. ev. riven kokos. Blanda torkad mango, kokoschips och juice i en skål, låt dra i ca 5 minuter
Toppa med hackad chili och kanske lite persilja eller ärtskott. Jag tycker RawFood är spännande om än extremt – för att kallas Raw får maten ej upphettats till mer än 42 grader, men bara genom att läsa ingredienslistan tycker jag mig bli lite piggare och starkare inför vintern som kommer snart
Jag har tidigare haft ögonen på ett flertal recept på olika rawfoodbollar men har inte kunnat testa någon av dem eftersom att jag inte haft ingredienserna hemma i stunden idén dykt upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.