Denna gång blev denvinbärssyltmed persikor till, det passade riktigt bra meddet syrliga. Det här är min mormor och morfar i ett nötskal ochdärmed min barndom också
Här hos oss firarvi till att börja medmed champinjon-gratinerad fläskfilé och hasselbackspotatis, en riktig nostalgi tripp för min del, och om vädret tillåter blir detävenett besök vidden lilla lokala majbrasan här på orten
Resan gick under benämningen ”Solens mat & Italienskadelikatesser” och var en ordnad gruppresa där vi flög ner till Rom direkt från Landvetter för att sedan med buss ta oss runt
Så där ja, nu har vi nog fått med de flesta smakerna i våra sillinläggningar. WasabisillRabarbersill BrantevikssillÄttarpssillStekt, inlagd sillChili och honungssillHavtornssillCitronsill PortersillIdag är det väder av sorten "rätt som det regnar så kommer deten skur" ochvi är inte riktigt överens om vad vi ska fylla dagenmed
Nu får man, helt utan att få dåligt samvete, krypa in i stugan, upp i soffan, på med ullstrumporna, dricka kryddiga teer, mustigt vinoch laga mat i gryta
Vi skyllde naturligtvis också på att det kanske inte alls skulle nappa ochvi skulle få sitta där utan middag…Vår sjö är annars full av både abborre och gös och jag hoppas på att få rikligt med fångs…framöver…
Vi fann verkligen varandra och hade ett långt samtal om mat, bokskrivande, att bli klokare medåren, kvinnliga chefer, ätstörningar, förebilder, hälsoresor och mycket annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.