Med detta recept kommer du att briljera vid grillen. För entrecôte. Pensla köttet rikligt med glacé och grilla köttet kort men hett så det får en nästan bränd yta
Strö på lite salt och servera. Skär entrecôteskivorna i ca 2 cm breda strimlor på längden. Trä upp dem på spett, pensla med marinad och grilla dem i 2-3 minuter. 600 g Scan entrecôte i skivor
Här varvades fin entrecôtemed bacon och halloumi. Även potatisen enkelt fixat liksom tomathalvorna som åkte medpå gallret med lite olivolja, salt och svartpeppar
Snabb massage med lite allt möjligt från msg-hyllan i kylen, plus lite ingefära, limeskal soya osv. Häromdagen var jag inne på CityGross och köpte bogrevben
Öppen lasagne med köttfärssås och ostsås. Vitlöksspäckad lammstek med dragonsås och potatisgratäng. Fläskfilépanna med bacon, kantareller och svart trumpetsvamp
Blanda smör-&rapsolja med salt, peppar och rosmarin i en bunke. Smaksätt med salt och peppar. Trä upp köttet på 4 spett. 500 g entrecôte av nöt eller lamm
Glömde öppna luftintaget så inget hände med köttet och potatisen på gallret. Bara att pensla på i slutet av grillningen så får ytan en god och saftig smak
Blanda smör- & rapsolja med salt, peppar och rosmarin i en bunke. Smaksätt med salt och peppar. Servera med såsen och en sallad med kokta, stora vita bönor
Ikväll är vi barnlediga för första gången på nio månader. Maken bjöd på en mumsig LCHF-middag. Entrecote på en bädd av färsk bladspenat och så Erik Lallerstedts bearnaisesås
Jag valde att krydda med klassikerna rosmarin, timjan, vitlök och lite citronzest. Häromdagen gjorde jag ett besök på Kåseberga Gårdslam för att köpa färskt lamm direkt från gården
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.