Den gröna är starkare än den röda, men man kan ju enkelt anpassa styrka genom hur mycket man har i. När kycklingen börjar bli genomstekt, tillsätt currypastan och låt den fräsa med i nån minut
Middagen så fick det bli en jätte enkel men god och kryddig vegetarisk "kyckling" gryta som jag slängde ihop lite hur som helst, blev jätte mumsig med så enkla och få ingredienser
Strimla en kycklingfilé och lägg ner i vattnet. ½ kycklingbuljong. Koka upp 6 dl vatten med lite Vegete eller halv kycklingbuljong. Tillsätt en burk kokosmjölk (165g), 100g skivade champinjoner, 2 tsk röd currypasta och lime saft av en lime. 1 kycklingfilé. 2 tsk röd currypasta (puré)
Skär upp kycklingen i långa smala bitar. Curry dipp. Doppa varje kycklingbit i först äggen och sen i ost och jordnötsblandning och lägg sen på en plåt med bakpapper på
Kvällens måltid blev kycklingcurry. Började med att strimla kycklingen. Jag fick inspriration från en sida på nätet, Thailandsfakta, dock hade jag ingen röd currypasta hemma så jag körde med vanlig curry på burk
Presentation. Marie. Hej. Jag är en tjej på 46 år som brinner för allt som har med mat och göra. Genom denna blogg tänkte jag dela med mig av massa recept som jag själv komponerar ihopa Billigt och lättlagat för allt och alla
Denna kycklingrätt är så enkel att göra och rätt så snabblagad också. Jag har använt mig av Santa Marias kryddpåse för att göra det enkelt som möjligt, hittade den bland alla andra Asien-produkter
Bryn currypastan i olja någon minut och tillsätt sedan kycklingstrimlorna. Strimla kycklingen grovt. 4 kycklingfiléer (ca 550 g). 3 msk grön currypasta
Jag kan bli så sugen på kyckling och curry ibland. Kyckling kan jag äta sju dagar i veckan tror jag. Just i curry äter vi inte så ofta här hemma då manen inte är så förtjust i det (heller)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.