Jag fick ta med mig en vän ifrån mästerkockarna och had valt Linda …. När man gör ett tv program som Sveriges Mästerkock, spelas det in mängder av material som inte har en möjlighet att komma med
Inte så ofta jag har serverat det här på bloggen. Så blev det ny vecka igen. Så här gör jag. Det beror mycket på att varkenjag eller Mr C äter rött kött, däremot gör killarna det och därför lagar jag faktiskt mycket rätter med kött i
Svisch sa det, för varkenjag eller Mr C kunde motstå den här godsaken, det räckte liksom inte bara med en bit, nope här moffade vi i oss både till eftermiddagsfikat och sen efter middagen också, häpp
Vilken fantastisk vinterdag jag vaknade upp till. Japp nu har vi snö igen och det är väl sådär, mensolen strålar från en klarblå himmel så då får det väl vara okey med ett vintervitt landskap
Jag kom ihåg när jag gjorde dessa kakor för första gången blev helt katastrof, misslyckligt. En bra Puifai måste vara mjukt som bomull och att ha splittrande yta som blommor
Man kan undra varför jag sitter och bloggar en lördagkväll, det kan man. Men faller blogglusten ner på en så måste man ju gripa tag i den innan den försvinner igen
Jag är helt mållös över hur fantastiskt god denna drink är. Hur börjar man detta inlägg egentligen. Nu ska jag gå och sätta på munkaveln innan jag lapar i mig hela flaskan
Just nu skulle jag bara vilja veta om loppet verkligen är helt kört, eller om det faktiskt finns en mikroskopisk chans att vi kommer iväg till London på fredag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.