Eftersom vi har en vara hemma och göra ingenting-helg så måste man ju äta extra goda saker. Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
Här kommer min favorit, en variant som är enkel att göra både vegansk och glutenfri, och som innehåller mindre fett än traditionella degar utan att det tummas på smaken
Lägg allt i en stor ugnsfast form och vänd alltsammans med olivolja och svartpeppar. Dessutom är det så himla praktiskt, lite disk och lite mat att passa vid spisen
Ingredienser Portioner. 4 4 dl couscous 2 förp pastasås med basilika (à 390 g) 1 grön paprika 600 g färska köttbullar 150 g fetaost Att ha hemma 4 dl vatten 1/2 tsk salt 2 tsk oregano peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Detta fungerar hyfsat bra men förutom att det är en väldigt kladdig metod (salt överallt) så kommer du snart att märka fläckvisa rostangrepp på en kolstålspanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.