Arepas venezolanas. Venezuelanska majsbröd. Dessa fantastiska små brödplättar gjorda på majsmjöl är vanligt förekommande i olika delar av Sydamerika, främst Colombia, Venezuela och Costa Rica
Blanda väl och bred sedan ut smeten i enlångpanna med bakplåtspapper. Rör smöret till krämen mjukt. Rör kraftigt till en luftig smet som breds på den avsvalnade kakan
Gardinis prisbelönta nougat med salt inbäddad i mörk choklad blev basen i helgens mousse. Räcker om de får stå svalt i ett par timmar innan servering alternativt kan de förberedas redan dagen innan
Hade en granne över på middag förra veckan och då bjöd jag bland annat på denna dessert. Blanda äggvitor, en tredjedel av sockret och citron i en bunke
Förbered dej på enlitenspenatlektion om du är nyfiken. Förutom att smoothien är nyttig så är den go, med andra ord år det en sån där "win-win sitautaion"
Blanda väl och bred sedan ut smeten i enlångpanna med bakplåtspapper. Rör smöret till krämen mjukt. Rör kraftigt till en luftig smet som breds på den avsvalnade kakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.