Den långa bearbetningen kommer stabilisera degen och göraden mindre kladdig. Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att du kan dela den i tre bitar
Det var tur det, för hela den angivna mängden hot sauce skulle nog ha bedövat mina smaklökar (jag gillar stark mat men jag gillar inte om när den är så starkt så att hettan tar bort alla andra smaker)
När du vill göra bruschetta grillar du och stryker också på det goda vitlökssmöret men då lägger du även på hackad tomat blandad med finhackad rödlök, med en vinägrett av olivolja, vinäger och salt och peppar
Men jag klagar inte. Dock orkade jag inte ta mig varken till IKEA eller till densvenskarestaurangen Björk här i centrala Milano för att köpa matjesill, så jag kompromissade med mig själv och köpte italiensk ansjovis istället - och jag måste säga att det funkade precis lika bra
Om man tycker den smakar för starkt kan man späda med friskt kalltvatten. Jag var aldrig någon strålande stjärna i kemi, men någon av er läsare kanske är mer bevandrad och kan förklara bättre
-) Efter tre dagar med sol och avkoppling hemma blev jag lite rastlös så jag beslutade jag mig för att åka till Göteborg med en väninna över helgen så vi checkade in hos mamma o pappa vilket alltid är lika smidigt och mysigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.