Pressa citronsaft över salladen, droppa över lite olivolja – klart. När jag gick hem från jobbet idag och funderade på vad jag skulle äta för lunch var citronstekt aubergine det enda jag kunde tänka på
Och så är den såååå färgglad. Den här salladen är sååååå god. Den söta smaken från sötpotatis blandas med den salta smaken från gröna linser och den syrliga smaken från dressingen
Det finns många olika förslag på ensallad Nicoise och i dag provade jag att göra min variant. Jag glömde förstås oliverna på kortet, så de kom med på tallrikensen
Skölj och dela salladen. Finhacka rödlöken. Jag valde att använda remtång, (ser ut som svart spaghetti) i salladen som jag smaksatte med en citron & spiskummin dressing
Klockan var nästan tre på eftermiddagen innan jag slängde ihop ensallad med det jag hade hemma. Det har varit enintensiv vecka som avslutades med två dagar på konferens
Men nu fick jag lite tid över och då vill jag dela med mig av min otroligt goda färggladasallad. Den här salladen är både nyttig och tidssparande så det kan ju inte bli bättre
De mindre mogna frukterna passar utmärkt att göra ensallad av. Mangofrukterna fraktas hit över halva jordklotet och när de når våra breddgrader har de antigen ruttnat eller så är de inte helt mogna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.